Vores tilbud til dig

Enestående tilbud lige nu

Det er et vigtigt valg at ændre varmeforsyning - både økonomisk for dig og for den grønne omstilling. Og vi vil gerne gøre det nemt for dig. Derfor kan du lige nu spare 17.500 kr. på tilslutningen – og indgår du i abonnementsordningen hos os, er prisen for en fjernvarmeunit kun 300 kr. pr. måned. Så bliver det ikke nemmere.

Din investering ved at skifte til fjernvarme er todelt:

 

  1. Tilslutning

Det koster 20.000 kr. at blive tilsluttet, og det er inkl. stikledning. Normalt koster det 37.500 kr., så du sparer 17.500 kr.

 

  1. Fjernvarmeunit

Der skal investeres i en Fjernvarmeunit, der skal erstatte dit nuværende fyr. Vi tilbyder, en abonnementsordning, hvor vi tager ansvaret for din fjernvarmeunit for 300 kr. pr. måned. Vi sørger for vedligehold og udskiftning af veksleren, når den engang er udtjent. Og du slipper for besværet

Du kan også få din egen VVS’er til at sørge for en ny fjernvarmeunit. Den koster ca. det samme som et nyt fyr. I så fald skal du naturligvis ikke betale 300 kr. om måneden.

 

Gasafkobling

Afkobling fra gassen koster 8.000 kr., men du kan måske få tilskud til at dække omkostningen. Du kan søge om tilskud her

 

Tryghedsordning

Hvis du tilmelder dig inden 1. maj 2022, tager vi ansvaret for din varmeforsyning.

Hvis dit fyr går i stykker, inden du har fjernvarme, sørger vi for, at det bliver repareret eller finder en anden løsning – uden omkostninger til reparation for dig. Tilbuddet bortfalder efter den 1. maj 2022.

 

Genopgravningsgebyr

Det er dyrt for os, når vi ikke kan planlægge vores gravearbejde optimalt. Derfor koster det 10.000 kr. ekstra, hvis du først tilmelder dig, når vi har gravet forbi din bolig. Når området er reetableret, vil normalprisen for tilslutning på 37.500 kr. være gældende.

 

Mangler du svar på et spørgsmål, så skriv på kontor@praestoe-fjernvarme.dk eller ringe på telefon 55 99 16 60